Home » No1 Marketing Club

No1 Marketing Club

Θέλεις να προωθήσεις με
Επιτυχία την Επιχειρηματική σου Ιδέα στο Internet;

No1 OnLine Internet Marketing Club στην Ελλάδα!

Γεια σου, είμαστε η Ομάδα Συνεργατών του InternetUniversity,

…και έχουμε δημιουργήσει ένα ανανεωμένο ‘’κλειστό’’ OnLine VIP Club από το οποίο θα μπορείς να λαμβάνεις πληροφορίες σχετικά με το Internet Marketing (facebook, google seo, youtube, affiliate marketing, email marketing).

Έχουμε πολυετή εμπειρία σε τομείς , κυρίως με το internet marketing & τον σχεδιασμό ιστότοπων. Για κάποιο χρονικό διάστημα είχαμε αναστείλει την δραστηριότητά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως τα τελευταία 2 χρόνια επανήλθαμε δυναμικά. Έτσι αποφασίσαμε να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας σε περισσότερο κόσμο που τις έχει ανάγκη. Έχουμε αποτύχει πολλές φορές στο παρελθόν, έχουμε δοκιμάσει πολλές επιχειρηματικές ιδέες – στρατηγικές στο Internet και έχουμε ξοδέψει αρκετά χρήματα για να διαπιστώσουμε τι δουλεύει και τι όχι. Μάθαμε με σκληρό τρόπο και πολύ κόπο αυτά που θα σου παρουσιάσουμε! Εκείνο το διάστημα σκεφτήκαμε αρκετές φορές να τα παρατήσουμε όμως δεν το κάναμε…είπαμε στους εαυτούς μας ‘’Θα πετύχουμε, δεν θα μας σταματήσει τίποτα…ΤΕΛΟΣ!’’

Δεν θα σου καυχηθούμε τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν, απλά θα σε αφήσουμε να εκτιμήσεις ο ίδιος την ποιότητα και την αξία των πληροφοριών που θα λαμβάνεις.

Είναι επίσης σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε όλους τους πετυχημένους Internet Marketers, και αυτός είναι ότι: ’Πήραν την μεγάλη απόφαση να ασχοληθούν με το Internet Marketing και έμαθαν τα υπόλοιπα στην πορεία!’’
Όπως συνηθίζουμε να λέμε σε υποψήφιους συνεργάτες…’’Η υπερβολική ανάλυση φέρνει παράλυση και δίνει άλλοθι στην απραξία μας’’.

Το Internet Marketing είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό του Marketing που το εφαρμόζεις στο Internet, σημείο που αρκετοί συγχέουν μιας και νομίζουν ότι ένας developer που έχει τεχνικές γνώσεις είναι ταυτόχρονα και γνώστης του Marketing!

Εγγραφή Συνδρομής

Σε αυτό λοιπόν το ‘’κλειστό’’ OnLine VIP Club που ονομάσαμε ”Internet University”, κάθε μήνα θα δημοσιεύεται 2 Videos με πολύτιμες πληροφορίες για το Internet Marketing ώστε να μπορέσεις να προωθήσεις με επιτυχία την δική σου OnLine Επιχείρηση και για το οποία θα λαμβάνεις ΑΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο email σου.

Όταν ολοκληρώσεις με επιτυχία την εγγραφή σου, θα λάβεις σύντομα (μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σου μέσω paypal) ένα email με τις οδηγίες για το πως να συνδεθείς στο Club. Έτσι θα έχεις πλέον την δυνατότητα να εισέλθεις στο website και να ενημερωθείς από το υλικό εκπαίδευσης που θα υπάρχει.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η ιδιότητα σου σαν μέλος θα σε βοηθήσει με τις σημαντικές πληροφορίες που θα έχεις. Γι αυτό σου προσφέρουμε μια άνευ όρων, 3-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων από την ημερομηνία εγγραφής σου.

Αφού γνωρίσεις την λειτουργία αυτού του κλειστού Club σε αυτό το χρονικό διάστημα (3 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής σου) και εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνεις ευχαριστημένος, θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου πίσω στο ακέραιο, εντός επτά (7) ημερώνΧωρίς καμία δικαιολογία…!
Απλά επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας email με το αίτημά σου.

internet university club

Αυτό το κλειστό Club εκπαίδευσης είναι κατάλληλο για να συμμετέχουν όλοι εφόσον επιθυμούν όπως:

 –  Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες των οποίων η επιχείρηση έχει φυσική παρουσία και αναζητούν νέους σύγχρονους τρόπους για  να προωθήσουν την επιχείρησή τους και ασχολούνται οι ίδιοι με την προώθηση της ιστοσελίδας τους.

 – Ιδιοκτήτες ή Στελέχη Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (Eshop) που αναζητούν περισσότερους επισκέπτες στο κατάστημά τους, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τις πωλήσεις τους.

–  Δικτυωτές που θέλουν να μάθουν απλές μεθόδους που μπορούν να εφαρμόσουν ακόμα και αν δεν έχουν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις, ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα – υπηρεσίες τους και να πολλαπλασιάσουν τα μέλη τους.

Εσύ πόσο θα κοστολογούσες μια τέτοια προσπάθεια; Υπάρχουν ανάλογα προγράμματα που χρεώνουν δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ κυριολεκτικά! Εμείς δεν θα σου ζητήσουμε τόσα πολλά ευρώ αναλογιζόμενοι την δύσκολη οικονομική περίοδο που ζούμε…Δεν θα σου ζητήσουμε ούτε καν 10ευρώ!..η τιμή θα είναι ΜΟΛΙΣ 5,60 ευρώ!!! Όσο κοστίζουν σχεδόν 2  καφέδες!

Αν είσαι λοιπόν από τους ανθρώπους που τους αρέσει να κόβουν δρόμο και μην χάνουν χρόνο και χρήμα ανακαλύπτοντας ξανά τον τροχό, δεν έχεις παρά να κάνεις ΚΛΙΚ στην εικόνα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κείμενο αυτό και να γίνεις μέλος του Club. Kάνε λοιπόν ΚΛΙΚ και τα λέμε στην άλλη πλευρά!

internetuniversitygr-membership-club

Translate »