Home » Blog » Age of Dragons, το Πρώτο Παιχνίδι Blockchain

Age of Dragons, το Πρώτο Παιχνίδι Blockchain

Στις αρχές Απριλίου του 2018 η εταιρία Gamegene ανακοίνωσε τη δημιουργία του πρώτου παιχνιδιού Blockchain, το Age of Dragons.

Το Age of Dragons (AoD) είναι ένα παιχνίδι που συνδυάζει στρατηγικές, περιπέτεια και MMO, όπου οι παίκτες θα μπορούν να περιπλανηθούν σε εικονικούς κόσμους και θα έχουν το Neo Genesis Token (κρυπτονόμισμα με βάση το ERC 20 – 1 NGT=0.000005 ETH) για να αγοράσουν δράκους, γη, όπλα, αμοιβές για υπηρεσίες, δημιουργία εθνών και να δημιουργήσουν τα δικά τους σενάρια του παιχνιδιού.

Οι παίκτες θα μπορούν να ανταλλάσσουν game assets χάρη στην τεχνολογία blockchain, η οποία δημιουργεί επανάσταση στα επιχειρηματικά μοντέλα και στην εμπειρία του χρήστη. Στο παρελθόν, οι προγραμματιστές πωλούσαν τα game assets και οι παίκτες μπορούσαν απλώς να τα χρησιμοποιήσουν, αλλά τώρα πρόκειται αυτό να αλλάξει τελείως.

Επίσης Διάβασε: https://internetuniversity.gr/tag/bitcoin/

Age of Dragons, το Πρώτο Παιχνίδι Blockchain

Οι παίκτες θα είναι σε θέση να δημιουργούν, να εμπορεύονται game assets και να παρέχουν υπηρεσίες ο ένας στον άλλο που θα χρησιμοποιούν το NGT token, καθώς η βάση των παικτών θα μεγαλώνει. Η πλατφόρμα θα χειρίζεται 500.000 ταυτόχρονους χρήστες και 5 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πρώτα στον υπολογιστή, στη συνέχεια σε κινητό αλλά όχι σε πλατφόρμες όπως το PS4, λόγω της αδυναμίας των κονσολών αυτών να υποστηρίξουν τα κρυπτονομίσματα.

Η GameGene θα χρεώνει ένα τέλος χρήσης 3% όταν μια πώληση ενός game asset ή μιας υπηρεσίας γίνεται στο παιχνίδι από ένα χρήστη (όπως η πώληση ενός δράκου σε έναν άλλο παίκτη).

Age of Dragons, το Πρώτο Παιχνίδι Blockchain

Είναι το Age of Crypto ένα Blockchain Gaming πραγματικά;

Οι παίκτες του θα έχουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, επειδή το Age of Dragons δεν θα επεκταθεί απλώς από τους παίκτες αλλά θα αναπτυχθεί και από τους παίκτες.

Η χρήση του προτύπου ERC 20 θα επιτρέψει στο παιχνίδι να παρέχει ασφαλείς συναλλαγές μεταξύ χρηστών που θα αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές ενδιάμεσες συναλλαγές. Θα παρέχει ψηφιακή ευκολία, θα επαληθεύει τις συναλλαγές μεταξύ των δύο μερών, ενώ παράλληλα θα εξασφαλίζει έτσι ότι οι αγοραστές και οι πωλητές του παιχνιδιού παίρνουν αυτό που περιμένουν.

Ο CEO της GameGene και σχεδιαστής παιχνιδιών, Jinming Pu, είναι ειδικός με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας έρευνας και ανάπτυξης. Ο Jinming, διοργανώνει Seastar Games τα τελευταία 6 χρόνια και εργάστηκε στις Lenovo και Gameloft ως παραγωγός και σκηνοθέτης. Πιστεύει ότι έχει το ταλέντο και την εμπειρία στη δημιουργία πρωτότυπων παιχνιδιών.

Το παιχνίδι θα βασίζεται στην εμπειρία της ομάδας του, η οποία έχει εργαστεί σε παιχνίδια όπως το Planet ZeroRainbow Six 3 και 4Splinter Cell: Double Agent ,  Order & Chaos Online (the first WOW like game on mobile),  Fish Party (with more than 30Musers and running for 5+ years.) και League of Tanks (published by Nexon in Korea and iDreamsky in China).

Age of Dragons, το Πρώτο Παιχνίδι Blockchain

Το έργο είναι ήδη σε εξέλιξη, και ο Paul πιστεύει ότι: ”Υπάρχει μια ασταμάτητη τάση για παιχνίδια blockchain στην Κίνα και παγκοσμίως. Οι χρήστες αυξάνονται πολύ γρήγορα και η αγορά χρειάζεται παιχνίδια που να χρησιμοποιούν το κρυπτονόμισμα, πράγμα που θα επιτρέπει στους παίκτες να διαχειρίζονται τα game assets τους. Αυτή είναι μια ανάγκη που είμαστε έτοιμοι να εκπληρώσουμε».

''Υπάρχει μια ασταμάτητη τάση για παιχνίδια blockchain στην Κίνα και παγκοσμίως. Οι χρήστες αυξάνονται πολύ γρήγορα και η αγορά χρειάζεται παιχνίδια που να χρησιμοποιούν το κρυπτονόμισμα''Click To Tweet

Το παιχνίδι θα εξελιχθεί σε 4 στάδια με συναφείς δυνατότητες – και αυτά τα στάδια θα διατεθούν κλιμακωτά βάσει του χρονοδιαγράμματος ανάπτυξης, αλλά θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες μόλις κυκλοφορήσουν.
Οι παίκτες θα μπορούν να αποθηκεύσουν τα game assets σε ένα ιδιωτικό πορτοφόλι Ethereum το οποίο θα συγχρονιστεί με το προφίλ του παίκτη και ο κεντρικός διακομιστής του παιχνιδιού θα συνδέεται με το συγκεκριμένο πορτοφόλι μέσω του προφίλ όταν χρειαστεί.
Επισκεφθείτε το  http://gamegene.org/  για να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι, την ομάδα και για να έχετε πρόσβαση τόσο στις αγγλικές όσο και στις κινεζικές εκδόσεις του.
[via]

By | 6 Σεπτέμβριος, 2018 | Blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate »